16.7 Rikotaan Rajoja-2015-koko perheen ilmaistapahtuma ! Nähdään Espan lavalla, Esplanadin puistossa, klo. 16-18!

RIKOTAAN RAJOJA 2015 (2)

Hei kaikki arvoisat lukijat<3

Minulla on ilo ja kunnia esitellä ja kutsua teidät 16.7 Espan lavalle nauttimaan järjestämästämme upeasta ilmaistapahtumasta hyvän asian puolesta!

Lavalla nähdään mm. Jori A. Kopposen taikashow, tanssia, Kevin Tandu ja sensaatiomainen RECKLESS LOVE!!

Ottakaa mukaan muutama nenäliinapaketti; luvassa koskettava ja upea tarina esimerkillisen liikuntarajoitteisen Rikun elämästä,- kuinka hän lääkäreiden huonoista ennusteista huolimatta oppi kävelykyvyn 7-vuotiaana ( Useat lääkärit diagnosoivat Rikun täysin liikuntarajalliseksi hänen elämänsä ensi taipaleella.) kiitos sinnikkyyden, tahdonvoiman, unelmien, ja rakastaman perheen tukemana.

Vastoin kaikkia odotuksia ja todennäköisyyksiä Riku toteutti aikuisiässä myös haaveensa tanssin parissa break-tanssijana. Tänä päivänä Riku tukee liikuntarajoitteisten harrastustoimintaa järjestämällä tanssi-workshoppeja muille liikuntarajoitteisille nuorille.

Olemme järjestäneet tämän tapahtuman Rikun itsensä inspiroimina, haluten jakaa hänen selviytymistarinaansa eteenpäin ja viestittää tapahtuman avulla, että olemme kaikki samanarvoisia, ja kaikki on mahdollista aivan joka ikiselle meistä, kun vaan uskoo itseensä.

Voin kertoa kaikkien artistien puolesta olevamme super innoissamme ja malttamattomina odotamme näkevämme teidät kaikki pitämässä hauskaa kanssamme torstaina!<3

 

 

16.7 Rikotaan Rajoja-2015-koko perheen ilmaistapahtuma ! Nähdään Espan lavalla, Esplanadin puistossa, klo. 16-18!
Merkitty:                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *