Ensimmäinen lomaviikko takana!

Hei kaikki<3

Olen viettänyt ensimmäistä lomaviikkoa ja täytyy sanoa, että hyvältä tuntuu! Edellisestä kerrasta onkin jo vierähtänyt pari vuotta, joten olen fokusoinut itseni nauttimaan jokaisesta päivästä täysin rinnoin.

Lomani käynnistyi viime viikolla Pietari & Moskova matkasta, jossa vietimme 4 ihanaa päivää Suomen Täydellisten Venäläisnaisten kanssa. Voitte nähdä ohjelman trailerin täältä;

 

Suomen Täydelliset Venäläisnaiset – traileri!

 

Saimme kuvattua mieletöntä materiaalia syksyä varten! Liikaa en voi paljastaa, mutta hauskin tempaus oli, kun sain ratsastaa hevosella keskellä Pietarin keskustaa keskellä liikennettä! Kiertelimme pitkin kaupunkeja ihaillen arkkitehtuuria ja nähtävyyksiä, söimme upeissa ravintoloissa, (valkoviini oli koko reissun ajan ”se” juttu, ihan vaan loman alkamisen kunniaksi =D ) ja päästiin myös jahdille nauttimaan kyydistä.

 

Suussa sulavia herkkuja vedettiin napaan joka päivä!

 IMG_1575

 

IMG_1701  IMG_1610 IMG_1684

IMG_1605 IMG_1520

IMG_1551 IMG_1524

IMG_1700 IMG_1712

IMG_1713

Kotiin palattuani huomasin Pietarin herkkujen tehneen jonkin sortin temput keskivartalolleni, se kun muistutti tynnyriä, eikä housutkaan tahtoneet pysyä kiinni niin kuin normaalisti. Häpeäkseni myönnän omaavani todella ”pahalaatuisen” sokeri-addiktion; päiväni ruokavalio koostuu nimittäin 80 % :sti  namusista. Ilokseni, olen syntynyt onnen tähtien alla, ja juuri sopivaan rakoon ystäväni Katri Haapanen piipahti kylään tukkataika-vierailulle ja kuin tilauksesta toi minulle survivor-lastin terveystuotteita;

 

IMG_1711

Hyvät ystävät ovat elämän suola ja samoin on DETOX-tuotteet!

 

Voin fiilisissä kertoa olleeni jo 2 päivää kuivilla karkeista!! Olo on mieletön, kickboxing treeni kulki Super hyvin eilen ja housun napit pysyvät kiinni! Voitto! Tästä kiitos Katrille, sekä erityisesti kuvan tuotteista ehdottomimmalle; Detox Methodrain- tuotteelle! ( 7 vrk;n kuuri, makuna granaattiomena & passionhedelmä, eli tosi jees, laittaa aineenvaihdunnan ultimate-kierroksille asap + putsaa kropan myrkyistä; mm. SOKERIT.)

 

Aurinkoista tiistaita kaikille!! Seuraavassa postauksessa näytän teille tekemiäni tukkataikoja mm. Hannele Laurille ja Katri Haapaselle.

XOXO<3

Ensimmäinen lomaviikko takana!
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *