Iho kesäksi kuntoon ja heleäksi!

 

Hei kaikki!

Saan usein kysymyksiä koskien ihoni hyvää kuntoa, joten ajattelin omistaa artikkelin ihoni salaisuuksien paljastukselle.

Kaiken a&o on tietysti ihon hyvä puhdistus aamuin ja illoin, kasvovesi ( TÄRKEIN), sekä kosteuttava kasvovoide ( itse käytän useimmiten kookosöljyä / Bepanthenia). Jos kasvot aamuisin usein turvoksissa, kokeile tätä kikkaa, jonka luin Kate Mossin tekevän päivittäin;

Pilko kokonainen kurkku kulhoon,täytä se haalealla vedellä, elmukelmu kanneksi, ettei sinne pääse happea, ja laita kulho yöksi jääkaappiin.

Kun aamulla heräät, ota kulho jääkaapista ja dippaa kasvosi kulhoon 5-10 sec ajaksi. Voi kuulostaa hassulta, mutta lupaan, että heräät hetkessä,turvotus tiessään ja ihosi tuntuu Super raikkaalta! Kurkku sisältää todella paljon kosteuttavia ainesosia, jotka imeytyvät veteen yön aikana. Huomaat aamulla, että neste on muuttunut selkeästi erilaiseksi,eli kurkun ihmeaineet todella ovat imeytyneet veteen ja sen kautta ihollesi. Voit tehdä tämän aamuin ja illoin, se supistaa kivasti ihohuokosia!

 

Jos ihosi rasvoittuu helposti, kokeile tätä naamiota, jonka toteutat kotikonstein;

Tarvitset 1 pkt hiivaa (se pieni neliö), sekä täysrasvaista maitoa (punainen).

Ota pikkuinen kippo, murenna hiiva sormin kippoon, kaada päälle max 1 teelusikallinen maitoa ja sekoita seos lusikalla. Seoksen massa muuttuu välittömästi jo muutaman maitopisaran jälkeen notkeaksi.

Levitä tämä seos kasvoillesi 15 min ajaksi, jonka jälkeen huuhtele se lämpöisellä vedellä kasvoiltasi. Rasvaisuus on tiessään, sek iho heleä ja hengittää!

Tämä naamio voi olla tuoksunsa puolesta ei-mediaseksikäs, mutta tehot puhuvat puolestaan!

 

Lopuksi kasvohoito, jota ilman EN voisi elää!!!

Citykäytävällä sijaitseva kauneushoitola Estetia, ja ihana Susanna Hanhineva ovat pelastaneet ja nuorentaneet 29-vuotiasta ihoani nopealla ja ÄÄRIMMÄISEN tehokkaalla happohoidolla!

Happohoito sisältää hedelmähappoa, sekä mantelihappoa. Iho puhdistetaan ensin, päälle happohoito (n.2-5 min), jonka jälkeen iho neutralisoidaan ja kosteutetaan voiteilla. Iho punoittaa hoidon jälkeen muutaman tunnin,sitten punoitus tasoittuu. Seuraavana päivänä iho hieman kuoriutuu (kuivimmat kohdat), kolmantena, viimeistään neljäntenä hoidon jälkeisenä päivänä ihossasi on tapahtunut silminnähtävä muutos. Ihosta tulee posliininen, kirkas,heleä, ja ihohuokoset (tupakoitsijoille tämä on ehdoton!) supistuneet. Huomaat eron etenkin meikatessa; meikkivoide yms., levittyy iholle äärimmäisen helposti ja sekunnissa. SUOSITTELEN ja itse vannon tämän nimeen!

Tästä linkistä pääset katsomaan miten minulle tehtiin happohoito ja mitä se tarkoittaa;

Happohoito;

 

Viimeisenä;

Tämä löytö on uskomaton! Loreal Skin Perfection- meikinalusvoide! Levitä puhtaalle iholle, ymmärrät taian välittömästi. Tuote on miljoona kertaa kevyempi kuin esim. BB-tuotteet. Se kosteuttaa ja heijastaa iholta valoa niin, että kaikki ihon epäkohdat häviävät kuin taikaiskusta. Tuote on niin tehokas, etten aina laita edes meikkivoidetta päälle. Kokeile ja rakastut!

IMG_1839

 

 

Iho kesäksi kuntoon ja heleäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *